Sağkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi

Belgegeçer :
WEB https://sagkayacpanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Sağkaya Mahallesi, Mücahitler Caddesi, No:8/A Ceyhan/ADANA
VİZYON : Sürekli kendini yenileyen, inceleyen, araştıran, okuyan nesillerin yetiştiği; Tüm öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı; Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile bu bölgenin EN İYİ LİSESİ OLMAKTIR.
MİSYON : Yüce önder Atatürk´ün "Büyük Türkiye" idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM (TAM GÜN)
Saatler : SABAH:08:00-11:50 ÖĞLE: 12:20-16:15
Isınma : KLİMA
Servis : Adana´ya servis vardır.
Ulaşım : CEYHAN VE İMAMOĞLU İLÇELERİNE SAATTE BİR DOLMUŞ SEFERİ BULUNMAKTADIR. ADANA İLİNE İKİ İLÇEDEN BAĞLANTILI OLARAK HER 20 DAKİKADA DOLMUŞ BULUNMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : SAĞKAYA 2014 YILINA KADAR BELDE İDİ. BÜYÜKŞEHİR YASASI İLE MAHALLE STATÜSÜ KAZANMIŞTIR.NÜFUSU 1000 CİVARINDADIR.GEÇİM KAYNAKLARI GENELLİKLE TARIM VE HAYVANCILIKTIR.İKLİMİ ILIMANDIR.KIŞLAR KISA ILIK VE YAĞIŞLI,YAZLARI UZUN VE SICAKTIR.KİRALIK EV MEVCUT OLUP,BAŞKA KURUMLARA AİT LOJMANLAR BULUNMAKTADIR.HİÇBİR ULAŞIM SORUNU BULUNMAMAKTADIR.ADANA´YA ÖĞRETMEN SERVİSİ BULUNMAKTADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ADANA 45 KM CEYHAN İLÇESİ 25 KM İMAMOĞLU İLÇESİ 10 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :